Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
België staat wereldwijd bekend om zijn heerlijke chocolade, maar heeft nog zoveel meer lekkers te bieden voor zoetekauwen en fijnproevers! Elk feest of evenement heeft zijn eigen taart, gebak, koek of snoepje waarvan het recept van generatie op generatie wordt doorgegeven. Die zoete noot van ons culinair patrimonium verleidt niet alleen de Belgische lekkerbek, ook de buitenlandse snoepgraag weet deze schat aan 'sweeties' te smaken. In deze drietalige publicatie komen meer dan 200 lekkernijen aan bod, met foto's die doen watertanden en leuke beschrijvingen vol interessante weetjes: Brusselse en Luikse wafels, pralines, peperkoek, speculaas, kletskoppen, babelutten, Berlijnse bollen, cuberdons, gommen ...
Een boek om te verslinden!
Auteur:
Taal Meervoudige talen NL/FR/E
Uitgever/ STICHTING KUNSTBOEK
ISBN: 9789058562883
Uitvoering: Gebonden
Verschijningsdatum: 20-10-2008
Pagina's: 320
Illustraties: JA
Gewicht: 1100g
Co-Auteur: Inghelram Robert
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegenis toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad